LIU Fotbollsprofil

Härjedalens gymnasiums fotbollsprofil är en ny satsning i Härjedalen.

Fotbollsprofil – för vem?

Om du väljer att läsa fotbollsprofil på Härjedalens gymnasium finns möjlighet att läsa det som ett individuellt val samtidigt som du är engagerad i en fotbollsklubb.

Är du beredd att göra en elitsatsning i fotboll och samtidigt skaffa dig en gedigen utbildning med goda möjligheter till jobb i framtiden? Då är det här något för dig!

Gymnasieåren handlar främst om dig, din framtid, dina drömmar och dina möjligheter. Har du en dröm om att bli en framgångsrik fotbollsspelare så är det här definitivt något för dig.

Förhoppningsvis får du ett livslångt förhållande till idrotten.

Hur vet jag att fotbollsprofilen passar mig?

Vi skräddarsyr ett personligt träningsprogram till dig, allt för att ta vara på dina unika förmågor och egna önskemål.

Självklart vill vi att du ska bli en så bra fotbollsspelare som möjligt. Med rätt upplägg på träning och skola blir träningen ett rent nöje samtidigt som den garanterat ger positiva resultat.

Vad kan vi erbjuda mera?

Eftersom fotbollsprofilen är nystartad tittar vi på vad vi kan komma att erbjuda under studietiden.

• Träningsläger.
  • Besöka andra fotbollsgymnasier, byta erfarenheter, träningsmatcher mot andra fotbollsgymnasier.
  • Bjuda in föreläsare och tränare.
  • Bjuda in allsvenska fotbollsspelare från ÖFK och GIF Sundsvall som berättar om sin väg till allsvensk fotbollsspelare, spelarna håller i en träning.
  • Vi åker och tittar på allsvenska matcher, analyserar matcherna och tar del av det i det teoretiska och praktiska arbetet på skolan.

Mer nyfiken på fotbollsprofilen?

Kontakta din studie- och vägledare på skolan så kontaktar han eller hon mig. Därefter kommer vi överens om du vill komma på besök en dag och vara med i skolverksamheten tillsammans med eleverna på fotbollsprofilen.

Rhonny Nilsson

Rhonny Nilsson