LIU Fotbollsprofilen

Härjedalens Gymnasiums fotbollsprofil är en ny satsning i Härjedalen.

Fotbollsprofil – för vem?
Fotbollsprofilen på Härjedalens Gymnasium i Sveg är en lokal idrottsprofilering som riktar sig mot dig pojke eller flicka, som skall börja gymnasiet och vill ge dig själv en chans att utvecklas som spelare parallellt med dina studier

Om man väljer att läsa fotbollsprofil på Härjedalens Gymnasium då finns möjligheten att under den tiden läsa det som ett individuellt val samt att man är engagerad i en fotbollsklubb.

Är du beredd att göra en elitsatsning inom fotboll och samtidigt skaffa dig en gedigen utbildning med goda möjligheter till jobb i framtiden? Då är det här något för dig!

Gymnasieåren handlar främst om dig, din framtid, dina drömmar och dina möjligheter.

Har man en dröm om att bli en framgångsrik fotbollsspelare så är det här definitivt något för dig.

Förhoppningsvis så får du ett livslångt förhållande till idrotten.

Hur vet jag att fotbollsprofilen passar mig?
Vi skräddarsyr ett personligt träningsprogram till just dig, allt för att ta vara på dina unika förmågor och egna önskemål.

Självklart vill vi att du skall bli en så bra fotbollsspelare som möjligt. Med rätt upplägg på träning och skola så blir träningen ett rent nöje samtidigt som den garanterat ger positiva resultat.

Vad kan vi erbjuda mera?
Eftersom fotbollsprofilen är nystartad så tittar vi på vad vi kan komma att erbjuda under studietiden.

• Träningsläger
  • Besöka andra fotbollsgymnasium , byta erfarenheter , träningsmatcher mot andra fotbollsgymnasium.
  • Bjuda in föreläsare och tränare.
  • Bjuda in allsvenska fotbollsspelare från ÖFK och GIF Sundsvall , där spelarna berättar om sin väg för att komma till att bli en allsvensk fotbollsspelare , spelarna håller i en träning.
  • Vi åker och tittar på allsvenska matcher, analyserar matcherna och tar del av det i det teoretiska och praktiska arbetet på skolan.

Om du är mer nyfiken på fotbollsprofilen hur går man då tillväga:
Kontakta din studie och vägledare på skolan så kontaktar han eller hon mig.

Därefter så kommer vi överens om du vill komma på besök en dag och vara med i skolverksamheten tillsammans med eleverna på fotbollsprofilen.

Rhonny Nilsson

Rhonny Nilsson