2017-09-21 15.12

Invigning av nya lokaler

Rektor Helena Larsson, Förvaltningschef Carina Nilsson och Trafiklärare Gun-Christin Storensten var glada för dom nya lokalerna.

Under tisdagen invigdes nya lokaler för transportinriktningen av fordonsprogrammet på Härjedalens gymnasium där Svegssågen låg förut. Invigningen inleddes med ett programråd där skolledningen, politiker, elever och företagare gav sin syn på utbildningen och lokalerna. Alla var väldigt positiva och fr.o.m. v45 kommer transportinriktningen som idag har 14 platser helt att bedrivas där.

Det finns även planer på att flytta personbilsinriktningen av fordonsprogrammet och hela industriprogrammet till de nya lokalerna.

Senare under tisdagen var det visning för allmänheten.

Vid Härjedalens gymnasium är antalet nya elever i det närmaste dubbelt så många som vid terminsstarten förra hösten. I år började omkring 100 förstaårselever - i fjol var de 56 stycken

Sidan uppdaterad 2017-09-21 15.12
av Henry Jonasson