2020-01-08 17.03

Välkommen att träffa lärare och elever från Härjedalens gymnasium i Hede och Funäsdalen!

Vi kommer att vara i:
Hede, på Sonfjällsskolan den 15 januari från kl 11-16 i rasthallen och kl 18-19 i infosalen.
Funäsdalen, på Funäsdalens skola den 16 januari kl 11-16 i ett klassrum och
kl 18-19 i matsalen.

Vi vill gärna träffa föräldrar och era ungdomar för att berätta om vad vi kan erbjuda elever under deras gymnasietid. Våra elever kommer att berätta om hur de upplever sin utbildning. Det kommer att finnas representanter med från programmen, som berättar om hur vi jobbar och kan svara på frågor.

De program som vi erbjuder på Härjedalens gymnasium är:
Barn och fritid - pedagogik (Nytt för i år)
Ekonomi - ekonomi eller juridik
Fordon och transport - transport
Industri - svetsteknik
Natur - naturvetenskap eller naturvetenskap & samhälle
Samhälle - beteendevetenskap eller samhällsvetenskap

Förutom detta erbjuder vi även nationell idrottsutbildning inom alpint, längdskidåkning och skidskytte.

Den lilla skolan med de stora möjligheterna, det är en fras som stämmer in på oss tycker vi.

Elever på Sonfjällsskolan och Funäsdalens skola träffar vi under dagen, men de är självklart välkomna även på kvällen.

Sidan uppdaterad 2020-01-08 17.03
av Heli Asikainen