Sök lediga jobb i Härjedalens kommun

Niklas Hamberg och Matilda Sandvold i snölandskap jobbar på Fjällsol

Skapa en profil för att bevaka lediga jobb i Härjedalens kommun. När ett jobb som är aktuellt för dig annonseras får du ett mejl.

Skapa eller uppdatera din profillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


 • Arbetshandledare
  Härjedalens kommuns Arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder samt är kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden. Målet är att öka individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn utifrån individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.
  Läs mer

 • Lärare SO/Sv
  Norra skolan i Sveg är en F-6 skola med ca 230 elever. Nu söker vi en lärare till samhällsorienterade ämnen och svenska åk 4-6.Sveg ligger i landskapet Härjedalen och härifrån har du nära till fjällvärlden och har skogen runt hörnet. 
  Läs mer

 • Socialsekreterare
  Avdelningen Individ- och Familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård som omfattar ekonomisk bistånd, stöd till vuxna med beroendeproblematik, stöd till barn och unga och deras familjer, familjerätt, budget- och skuldrådgivning samt bistånd till äldre och funktionsnedsatta.Vi söker nu en socialsekreterare för utredning och uppföljning av vuxna med behov av stöd från socialtjänsten, främst inom beroendevård. Vår enhet har ambition att ständigt vidareutvecklas och förbättras. Som handläggare hos oss har du möjlighet att bidra i utvecklingsarbetet där vi tar vara på varje medarbetares unika kompetens. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och möjlighet till flexibilitet i arbetsuppgifterna. I en mindre kommun som Härjedalen har du förmånen att kunna få god inblick i socialtjänstens alla myndighetsområden.Härjedalen är en stor kommun till ytan där vårt huvudkontor ligger i Sveg och våra lokalkontor finns i Funäsdalen, Ytterhogdal och Hede.Vikariat t o m den 31 maj 2021 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast. 
  Läs mer

 • Familjebehandlare/behandlare
  Avdelningen Individ- och Familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård som omfattar ekonomisk bistånd, stöd till vuxna med beroendeproblematik, stöd till barn och unga och deras familjer, familjerätt, budget- och skuldrådgivning samt bistånd till äldre och funktionsnedsatta.Öppenvårdsenheten omfattar föräldrastöd, anhörigstöd och beroendebehandling. Enheten bedriver stöd till personer i hemmet, grupper, familjesamtal, enskilda samtal samt kan vara behjälpliga när myndighetsutövare ska göra bedömningar inför t ex LVM/LVU. Enheten är under utveckling för att nå fler personer i behov av stöd i ett tidigt skede och för att vidareutveckla det förebyggande arbetet och samarbetet med andra interna och externa aktörer.Vikariat t o m den 30 september 2021 med möjlighet till förlängning. Tillträde snaras.
  Läs mer

 • Planingenjör
  Vi söker en planingenjör till vår gemensamma miljö- och byggavdelning för Berg och Härjedalens kommuner. Vi letar efter dig som vill arbeta med serviceinriktad och förtroendeingivande myndighetsutövning, samt vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa miljö- och byggavdelning!
  Läs mer

 • Gymnasielärare sökes
  Härjedalens gymnasium är en lagom stor skola med ca 220 elever och runt 40 medarbetare, vackert belägen vid Ljusnan mitt i centrala Sveg i östra delen av härliga Härjedalen. Skolan erbjuder sex nationella program plus introduktionsprogrammet. De nationella programmen vi erbjuder inför läsår 21/22 är Fordons- och transportprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Industritekniska programmet, Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. De flesta av skolans gymnasiegemensamma kurser samläses i olika konstellationer vilket gör att elever knyter nära kontakter med elever på andra program. Vi erbjuder också nationell idrottsutbildning inom längdskidor, skidskytte och alpint.
  Läs mer

 • Resurspedagog
  Söker du ett utmanande, omväxlade och flexibelt arbete med ungdomar? Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har behov av stöd för att lyckas med sin skolgång. Din roll blir att i samarbete med elevhälsa, ämneslärare och vårdnadshavare stötta och hjälpa eleven under lektioner och raster, både gällande måluppfyllelsen och den sociala utvecklingen. Tjänsten är riktad mot elev med mycket stort behov av stöd under skoldagarna.
  Läs mer

 • Lärare i hemkunskap och engelska till Södra skolan
  Södra skolan i Sveg har ca 150 elever fördelade mellan årskurserna 7-9. Under de senaste åren har vi fått en god tillströmning av nyanlända vilket berikar vår verksamhet och ställer krav på alla pedagogers förmåga att undervisa. Vi arbetar med digitala verktyg i undervisningen vilket ställer krav på god IT-förmåga och vilja att variera sin undervisning.  I Härjedalens kommun pågår ett utvecklingsarbete med att skapa en gemensam pedagogisk plattform och vi ställer höga krav på pedagogiskt ledarskap och förmågan att anpassa och individualisera undervisningen. Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande.
  Läs mer

 • Lärare i tyska till skolor i Sveg
  Södra skolan i Sveg där tjänsten har sin placering har ca 150 elever fördelade mellan årskurserna 7-9. Under de senaste åren har vi fått en god tillströmning av nyanlända vilket berikar vår verksamhet och ställer krav på alla pedagogers förmåga att undervisa. Vi arbetar med digitala verktyg i undervisningen vilket ställer krav på god IT-förmåga och vilja att variera sin undervisning. I Härjedalens kommun pågår ett utvecklingsarbete med att skapa en gemensam pedagogisk plattform och vi ställer höga krav på pedagogiskt ledarskap och förmågan att anpassa och individualisera undervisningen. Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande.
  Läs mer

 • Sjuksköterska till hemsjukvården
   Vi söker en sjuksköterska för tjänstgöring inom hemsjukvården. Tjänsten är inom Östra Härjedalens hemsjukvårdsområde, med Sveg som placeringsort. Jobbet innebär stor grad av självständighet, och inkluderar samarbete med andra yrkeskategorier inom kommunen och regionen, samt med anhöriga.Tillträde omgående. 
  Läs mer
Senast uppdaterad: 22 september 2020 12:14
Redaktör för sidan: Anna Elfqvist
Faktaansvarig (syns endast i edit-läge): Saknas