Student 2021

Torsdagen den 10/6 firar vi student på Härjedalens gymnasium.

Vi firar i tre grupper:

09:30: Ceremoni för studenter från: Fordons- och transportprogrammet, Handel- och administrationsprogrammet och Industritekniska programmet

10:15-11:00: Ceremoni för studenter från: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet

11:00-11:45: Ceremoni för studenter som gått NIU-inriktning (alpint, längd och skidskytte)

Alla studenter kan bjuda in två anhöriga att se ceremonin på plats. Andra nära och kära är välkomna att följa firandet via Härjedalens gymnasiums Youtube-kanal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ceremonin kommer att vara utomhus inom skolområdet. Vi ber anhöriga att komma in via portalen vid Fjällvägen, så möter vår personal upp vid flaggstången.

Hjärtligt välkomna att fira årets studenter, på plats eller via länk!

Bild på studentmössa
Senast uppdaterad: 9 juni 2021 10:24